Massage

Ansigtsmassage

Fysiurgisk Massage 30/60/90 min. 
Alm. dybdegående massage af muskler og væv for at behandle og forebygge smerter i kroppen. Et behandlingsforløb er individuelt. Som regel vil 1-3 behandlinger inden for få uger, kunne skabe de bedste forudsætninger for, at få løsnet op og skabt balance i soma (legemet).

Bindevævsmassage 30/60 min.
Særligt dybdegående massage med sugekopper, der ved hjælp af vakuum øger blod- og lymfegennemstrømning i vævet, så ilt og næring til alle kroppens celler øges og affaldsstoffer reduceres. Der arbejdes både med running cup (hvor koppen føres rundt på kroppen) samt kopper, der placeres på specifikke områder på soma.

Terapeutisk Massage 60/90 min.
Blid helkropsmassage, hvor formålet er at skabe forbindelse til kroppens nervesystem og skabe ro i soma “indefra”. Den terapeutiske massage er især god mod stress, angst og nedtrykthed og som selvomsorg i en fortravlet hverdag. Massagen afsluttes med en samlingsmassage, der samler sind og soma og efterlader kroppen rolig og afslappet.

HotStone Massage 60/90 min.
Blid, men dybdegående massage, hvor der masseres med opvarmede sten . Den termiske påvirkning af muskler og hud, løsner op i muskelvævet og virker afslappende og beroligende for sind og soma. Derudover placeres sten på udvalgte punkter på kroppen, og skaber tyngde og en beroligende kontakt  til nervesystemet.

OBS: HotStone-massage skal bookes min. 1,5 time i forbejen, da stenene skal varmes op.

 

LiftingMassage 60 min.

Japansk Lifting er en naturlig ansigtsbehandling/ansigtsmassage baseret på zoneterapi, lymfedrænage og akupressur.

Massagen virker afstressende på sindet og har endvidere en opstrammende effekt på huden. 
Derfor er den også flere steder beskrevet som det naturlige valg i forhold til Botox og filler, når det drejer sig om anti-age-behandling.

LiftingMassage er min egen videreudvikling af den Japanske Facelift, da jeg har tilføjet flere elementer i behandlingen. 

Ro i hovedet 30 min. 
Shiatsu ansigtsmassage, hovedbundsmassage og samlingsmassage
Shiatsu er en japansk trykmassage, der skaber ro og harmoni i kroppen ved at stimulere udvalgte områder og påvirke kroppens energibalance – også kendt som akupressur

Balsam for sjælen 60 min. 
Terapeutisk massage af hænder, arme, bryst, hals, nakke, ansigt og hårbund, afsluttet med samlingsmassage.

 

Massage for gravide 60 min. 
Jeg har en speciel pude til DenSkæveBriks, så du også som gravid, kan ligge behageligt på briksen. 

Massage for barn og baby 30 min. 
Børn under 16 år masseres kun hvor forældrene er tilstede i rummet. 

Er du i tvivl?

Er du i tvivl om, hvilken behandlingsform du skal vælge, så vælg Fysiurgisk massage i bookingmodulet, så taler vi om det når du kommer og finder sammen frem til den massageform, der passer til dit behov.

Særlige hensyn:

Er du angst, autist, deprimeret eller på anden måde ramt, så det er svært for dig at få massage – så skriv til mig, og lad os se om vi kan finde vej i det svære, sammen.