Siden er under opbygning, men her vil du finde mere om mig og min briks – hvorfor den eksisterer, og hvad den betyder for mig.

Lige kort kan jeg fortælle, at mit navn er Anette Hassing, og jeg er uddannet farmakonom, læge-eksamineret fysiurgisk massør og Terapeutisk massør.

Jeg arbejder stadig fuld tid som farmakonom, så DenSkæveBriks er på hobby-niveau, og derfor vil alle tider også blive lagt ind løbende.

Jeg overvejer at blive RAB-godkendt massør, fordi jeg i kraft af min uddannelse til farmakonom samt Modulerne 1-3 i lægemiddelkonsulentuddannelsen, er næsten i mål med kravene til den. Det koster, at være registreret, og som hobbyvirksomhed er det endnu irrelevant med den betegnelse.

Hvorfor fysiurgisk massør?

Jeg har været (og er til tider stadig) ramt af angst og uro i krop og sind.
I 2017 fik jeg for første gang en professionel massage – og jeg var hooked!
Ikke nok med, at der kom ro i mit hovede, mens massagen stod på, så løsnede det også op for en bunke spændinger i musklerne, der gav ro i kroppen flere dage efter.
Jeg er typen, der gerne vil gøre det hele “rigtigt” – så jeg véd at jeg kan mit håndværk og véd, hvad jeg byder andre. Derfor gik jeg igang med at undersøge massageuddannelserne og fandt frem til, at den fysiurgisk massage er en fantastisk grunduddannelse , som man også kunne bygge videre på alt efter, hvilken retning man ønsker at gå i. Og så gik jeg igang med at lægge fundamentet til de behandlinger jeg ville have med på DenSkæveBriks.

Hvorfor terapeutisk massør?

Jeg tror på at krop og sind hænger sammen.
At kroppen husker følelser og stemninger.
Faktisk er det hjernen, der husker og som får kroppen til at reagere, men you get the point ing’?
Terapeutisk massage påvirker det parasympatiske nervesystem, og er – for mig- en mere fysisk end blot spirituel tilgang til at skabe en bedre energibalance i legemet.


Jeg er svært imponeret over, hvad man kan gøre med og for kroppen blot ved at blive mere bevidst om den- og min overbevisning er klar:

#WhateverWorksWorks.

//A